Welkom bij
RC CURTRYCKE SPURS

“United we stand”

Het clubmotto van Rugbyclub Curtrycke SPURS. Bij onze club is iedereen welkom en wie je ook bent, wij zorgen voor een aanbod waar jij je goed bij voelt. Iedereen kan dus zijn gading vinden in onze club, dit is zichtbaar in het ruime aanbod aan teams waar wij over beschikken maar ook aan onze filosofie binnen de club. Je geniet bij ons van een toffe sfeer gepaard gaande met een zeer leuke sportbeleving.

Since 2000

Om de oorsprong van de oudste club van West-Vlaanderen te leren kennen, dienen we terug te gaan naar het jaar 2000.

Toen kwam een groep vrienden en studenten bij elkaar die een intrigerende sport hadden ontdekt namelijk rugby.

Het waren deze ambitieuze en gemotiveerde jongeren die besloten om een bakermat te creëren voor het West-Vlaamse rugby.  Al snel werd een terrein gevonden in Marke waar wat getraind werd. Eveneens werden de eerste rugbypalen daar neergezet. Een tweede adem vond de club met een vernieuwd bestuur op hun eigen terrein in Rollegem (Sportcentrum De Weimeersen).

Dit bestuur bouwde verder aan de pijlers van de club wat op heden resulteert in een club van meer dan 200 spelers en speelsters.

Shop

Bij Rugbyclub Curtrycke SPURS zorgen we ook voor wat leuke outfits voor onze leden. In onze RCC shop kan je naar hartenlust uw eigen shirts, shorts, T-shirts, mutsen, sjaals en nog veel meer aankopen.

Bekijk alle mogelijkheden in deze handige shop en geef ons uw bestelling door die we u met de meeste zorgen zullen bezorgen.

Sponsors